Selecteer een pagina

CONNECTIVITEIT

Afhankelijk van het type hotel en de wensen en eisen, zullen wij u begeleiden  bij de selectie van een systeem zoals: hotel propertymanagement systeem, channel manager, boekingsengine eigen website en analyseren, beheren en creëren van de juiste distributiekanalen. Met als doel het  optimaal beheren van uw hotel op een efficiënte en eenvoudige manier.

 

Hotel propertymanagement systeem:
Verhoog de efficiëntie van uw organisatie en verlaag de kosten met een propertymanagement systeem. Het zal u toelaten om de volgende dag-tot-dag operaties gecentraliseerd te automatiseren:

  • Boekingen
  • Rate en channel management
  • Administratie en rapportage
  • Emails en marketing
  • Food & Beverage ( POS)
    Hospitality Skills heeft ervaring met de volgende propertymanamgent systemen:
    LodgeGate Pms, ManCloud, Roomer, Frontdeskanywhere, Protel Air en Mews pms.

Begeleiding bij aansluiten OTA’s
Een goede vindbaarheid van uw accommodatie is goud waard. U wilt uw bedrijf ook op zoveel mogelijk sites vermelden maar het is een hele klus om al die verschillende sites bij te houden (prijzen en beschikbaarheid). Hospitality Skills begeleidt u met verschillende services bij het maken van de juiste keuze voor een bepaalde OTA.

Veel gebruikte channelmanagers zijn Cubilis, Hotel Spider, Siteminder en Sabre.

Distributiekanaal analyse en beheren
Meten is weten! Gegevens worden steeds belangrijker en zijn  essentieel in het verbeteren van websites, boekingssysteem en uw revenue strategie. Tegenwoordig kunt u elke bezoeker vanaf het moment dat deze binnenkomt en de website weer (na een reservering) verlaat volgen. Gastengegevens worden opgeslagen en elke euro kan hierdoor worden herleid. Wij kunnen u begeleiding in software  die deze gegevens graag met u deelt en vergelijkt uw gegevens (anoniem) met dat van de andere aangesloten hotels.

Boekingsengine voor uw eigen website
Integreer een boekingsengine op  uw website en uw mobiele site om een bezoeker van uw website om te zetten naar een gast. Via een boekingsengine op uw website kunt u de kamers presenteren met beschrijvingen, foto’s en additionele boek opties zoals u deze naar voren wilt brengen en niet hoeft te voldoen aan de regels van een distributiekanaal. 

The Bolster Hotel

%

Revpar groei

%

Online zichtbaarheid stijging